32 çifti evlendirdiler…

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel Toplu Evlilik Şöleninde 32 genç çift dünya evine girdi. Düzenlenen programda Hakan Altun ve Serap Sapaz konser verdi.

32 çifti evlendirdiler…

Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel Toplu Evlilik Şöleninde 32 genç çift dünya evine girdi. Düzenlenen programda Hakan Altun ve Serap Sapaz konser verdi.

32 çifti evlendirdiler…
03 Eylül 2012 - 11:24
Reklam

Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği 9. Geleneksel Evlilik Şöleni, Milli Egemenlik Parkı’nda Hakan Altun ve Serap Sapaz konseriyle gerçekleşti.

jwplayer("mediaplayer").setup({ "flashplayer": "http://static.beyazgazete.com/player/player.swf", "width": "480", "height": "384", "file": "http://video.beyazgazete.com/2012/9/3/20120903_28_32-cifte-toplu-nikah.mov", "image": "http://imagesvideo.beyazgazete.com/2012/9/3/20120903_28_32-cifte-toplu-nikah_2.jpg" }); function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436'); return false;} Evlenen çiftleri temsilen Güler Gürbüz–Davut Karamanlı ile Çiğdem Samsa–Adil Özükurt çiftinin nikahı AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu ve Ak Parti Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Eser Kaysın ile Gençlik Kolları Başkanı Ömer Karahan şahitliğinde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

Evlenen çiftlere Milletvekileri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Osman Develioğlu ve diğer misafirler tarafından takılar takılarak evlilik cüzdanları verildi.

Evlilik şölenine katılan Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, “Türk toplumu esas terbiyesini aileden alır. Toplumun temelini aile oluşturur. Kurmuş olduğunuz bu yuvaları sağlam temeller oturtarak, karşılıklı sevgi ve saygıyı kendinize esas kabul etmeniz gerekir. Hayat, inişlerle çıkışlarla devam ediyor. Bugün, iyi günde kötü günde beraber olacağınıza söz verdiniz. Geçmişini bilen, bu milletin değerleriyle beslenen, evrensel değerlerle barışık, milli değerlerine bağlı, bu toprakları bize vatan yapanları tanıyan, geleceğe güvenle bakan evlatlar yetiştirmenizi bekliyoruz. Yolunuz açık, bahtınız açık olsun.” dedi.

Evlilik şöleninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Toplumun çekirdeğini aile oluşturur. Aile ne kadar güçlü olursa, geleceğimiz de o kadar sağlam olur. Gençlerimiz mutluluğumuzdur ve geleceğimizdir. Sevgiyi paylaşarak yücelten genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Mutluluğunuz ve yoldaşlığınız daim olsun.” dedi.

Bahçelievler Belediyesi’nin organizasyonuyla evlenen 32 çiftin beyaz eşyadan mutfak eşyasına, oturma odasından yatak odasına tüm eşyaları ve ayrıca gelinlik, damatlık giysileri, kuaför ve saç bakımları belediye tarafından karşılanırken, çiftlerin Evlilik Şöleni’nde sanatçılar Serap Sapaz ve Hakan Altun da konser verdi. Şölende ayrıca evli çiftler tarafından AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nureddin Nebati, Harun Karaca, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Sanatçı Hakan Altun’a gelin bohçası armağan edildi.