Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valiliği'ne atandı

Tokat Valiliği görevine atanan Bakırköy İlçe Kaymakamı Abdullah Köklü, “Bakırköy yüreğimde hep bir hoş seda olarak kalacak. Burada elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle Tokat'ta canla başla çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle veda etti.

Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valiliği'ne atandı

Tokat Valiliği görevine atanan Bakırköy İlçe Kaymakamı Abdullah Köklü, “Bakırköy yüreğimde hep bir hoş seda olarak kalacak. Burada elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle Tokat'ta canla başla çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle veda etti.

Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valiliği'ne atandı
19 Temmuz 2024 - 22:33 - Güncelleme: 11 Ağustos 2024 - 22:40
Reklam

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yapılan son atamalar kapsamında; Bakırköy İlçe Kaymakamı Abdullah Köklü de Tokat Valisi oldu. Numan Hatipoğlu'nun Elazığ Valisi olarak atanmasının ardından boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna oturan Köklü’nün, yeni görevine kısa sürede başlaması bekleniyor.
Yazılı veda mesajı ile Bakırköy halkına seslenen Köklü, “Şair, ne güzel söylemiş; ‘Bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş.’ Önemli olanın vatandaşımızın duası ve hizmet ettiğimiz yerde hoş bir seda bırakarak gidebilmektir. Bakırköy yüreğimde hep bir hoş seda olarak kalacak. Burada elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle Tokat'ta canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizden ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi 

İşte, Tokat Valiliği görevine atanan Abdullah Köklü’nün ‘Veda Mesajı’nın tamamı…
Saygıdeğer Bakırköylüler Değerli Çalışma Arkadaşlarım;
18 Temmuz 2024 Tarihli ve 32605 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 17 Temmuz 2024 tarihli ve 2024/217 Karar Nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kaymakam olarak görev yaptığım Bakırköy'den 'Vali olarak Tokat İline atanmış bulunduğumdan yeni görevime başlamak üzere severek ve gururla yaptığım Bakırköy Kaymakamlığı görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum.

Bizleri bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. 26.08.2022 yılında başladığım Bakırköy Kaymakamlığı görevini, bugüne kadar büyük bir onurla, sizlerin yakın ilgi ve destekleriyle yürüttüm. Bakırköy'den ayrılmanın hüznünü ve Tokat'a hizmet edecek olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum.
Çalışma arkadaşlarımla birlikte Tarihimizden aldığımız ilham ile "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!" şiarından sapmadan gönüllere girmeyi en kutlu ülkü bilerek hizmet etmenin gayreti içerisinde bulunduğumuz makamlarda bize ulaşanlara kapımızı ve gönlümüzü açarak herkesin rahatça kendini ifade edebildiği ve devletimizin dostça yüzünü görebildiği yerler olduğunu vurgulayarak mesai mefhumu ve kişi ayrımı gözetmeden görevimizi sürdürdük.

Şair, ne güzel söylemiş;
"Bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş."
Önemli olanın vatandaşımızın duası ve hizmet ettiğimiz yerde hoş bir seda bırakarak gidebilmektir. Bakırköy yüreğimde hep bir hoş seda olarak kalacak. Burada elde ettiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle Tokat'ta canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bakırköy'de bulunduğum süre içerisinde çalışmalarımda Milletimize hizmet yolunda İlçemizi daha ileriye taşımak adına var gücüyle çalışan, bizlerle bu kutlu yolda yürüyen desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, yerel yönetimlerimize, tüm mesai arkadaşlarımıza, İl-İlçe müdürlüklerimize, siyasi parti İl-İlçe teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, yerel basın mensuplarımıza ve tüm Bakırköylü hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlçemizden ayrılırken hepinizi Allah'a emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Abdullah KÖKLÜ
Bakırköy Kaymakamı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum