Bakırköyspor yeni sezonu kurban keserek açtı..

Gaztete365’in yayın bölgesinin önemli takımlarından Bakırköyspor yeni sezonu kurban keserek açtı.

Bakırköyspor yeni sezonu kurban keserek açtı..

Gaztete365’in yayın bölgesinin önemli takımlarından Bakırköyspor yeni sezonu kurban keserek açtı.

Bakırköyspor yeni sezonu kurban keserek açtı..
03 Eylül 2012 - 11:41
Reklam

Şenlikköy Stadında büyük hedeflerle yeni sezonu açan Bakırköyspor, Reşitpaşaspor ile bir özel maç yaptı. Maçı 2-1 alan Bakırköyspor ortaya koyduğu oyunla göz doldurdu. Yeşil-Siyahlılar Emre ve Burak'ın attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken, Reşitpaşa'nin golü ise Murat'in ayağından geldi.

Yeni sezon açılışında Kulüp Başkanı Kenan Saral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyeti ve futbolcuları yalnız bırakmadı. Yöneticiler kurbanın kanından bütün futbolcuların anlına sürdü.

Tecrübeli Teknik Direktör Sebahattin İspirli, “Hedefimiz grubu ilk iki de bitirip play off gruplarına kalmak. Daha sonra da bölge ligine yükselmek.” dedi.

TEKNİK HEYET

Bakırköyspor’un Teknik heyeti: Teknik Direktör Sebatattin İspirli, Kulüp Müdürü ve Antrenör Faruk Kuzu, Kaleci Antrenör Sedat Şengel, Alt yapı Hocaları Metin Saral ve Yalçın Granit, As Başkan Bekir Berişe, Genel Kaptan Vahit Akyüz.

YENİ TRANSFERLER

Hedefi büyük tutan Bakırköyspor ciddi transferler yaptı. Bakırköyspor, tecrübeli Teknik Direktör Sebatattin İspirli’nin ardından; kaleye Sami Gezer’i, stopere Kerem Menekşe’yi, santrafora Emre Yatan ve Can Emre’yi, ön liboraya Uğur Duralı’yı, forvete Tolga Aras’ı transfer etti.

ALT YAPIDAN 12 FUTBOLCU

Bakırköyspor önceki sezondan Ercüment Eren’i, CemÇamlıbel’i, Murat Gündoğdu’yu, Uğur Karalar’ı, Alp Yakup Hacılar’ı ve OrçunSaral’ı takımda tuttu. Bakırköyspor alt yapıdan, Elyamin Bulut, Cem Atıl İpek, Burak Ay, Sinan Şahin, Sergen İlhan, Yusuf Kadıoğlu, Furkan Arlı, Mehmet Çelik, Cihan Ersoy, Garip Cengiz, Önder Şasi ve Emrehan Türker 24 kişilik kadroya dahil etti.