Kaymakam Zafer Orhan göreve başladı

Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu’nun Ardahan’a vali olarak atanmasıyla, yerine Samsun İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan getirildi.

Kaymakam Zafer Orhan göreve başladı

Güngören Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu’nun Ardahan’a vali olarak atanmasıyla, yerine Samsun İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan getirildi.

Kaymakam Zafer Orhan göreve başladı
13 Eylül 2012 - 11:11
Reklam

Resmi Gazete’de yayımlanan kararname gereği Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değişti. Gazetemiz yayın bölgesi Güngören’e ise Kaymakam Seyfettin Azizoğlu’nun Ardahan’a atanmasıyla 1.Derece Kadrolu Samsun İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan atandı. Görevine başlayan Güngören Kaymakamı Zafer Orhan’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞI ÖNEMLİ

Yapılan bu atamanın Güngören halkı için hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Orhan, “ Bu ilçede oturmuş belirli bir yönetim sistemi var. Biz de kendi bilgi ve birikimimizle katkıda bulunma gayreti içinde olacağız. Yavaş yavaş ilçemiz hakkında bilgi alıyoruz. İlçemizde bulunan çeşitli kurum ve kuruluşlara yerinde ziyaretlerde bulunarak varsa gerekli ihtiyaçların ve sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yürüteceğiz. Bizim yönetim anlayışımızda katılımcı yönetim esastır. Dolayısıyla kalite bir yönetim için önerileriyle bize katkı sağlayacak herkese kapımız açıktır. Ayrıca gazeteniz aracılığıyla da Güngören halkına selam, sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum” şeklinde konuştu.

ZAFER ORHAN KİMDİR?

1964 yılında Erzurum’da doğdu. İlköğretimini Erzurum’da, Ortaöğretimini Kayseri’de tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesine girdi. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine yatay geçiş yaparak 1988 yılında mezun oldu. 1989 yılında Sivas Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Dil eğitimi ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla 1 yıl süre ile İngiltere’de bulundu. 1992 yılında Andırın Kaymakamı olarak atandı, müteakiben Şenkaya, Hassa, Alaçam, Dinar ve Marmara Ereğlisi Kaymakamlık görevlerinde bulundu. Son olarak 30 Haziran 2008 tarihinde, yeni kurulan İlkadım İlçesi kaymakamlığına atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.