KONEXPO için geri sayım başladı

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD), 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapacağı “1. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği” hazırlıklarını sürdürüyor.

KONEXPO için geri sayım başladı

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD), 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapacağı “1. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği” hazırlıklarını sürdürüyor.

KONEXPO için geri sayım başladı
03 Eylül 2012 - 10:49
Reklam

KONSİAD İstanbul’da faaliyet gösteren 103 adet Konya, Karaman ve Rumeli etiketli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapacağı “1. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği için istişare toplantısı yaptı.

İkitelli’deki Hasırlı Osmanlı Mutfağı’nda kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan KONSİAD Başkanı Abdullah Başcı “Tarihi ve kültürel geçmişimizi bugünlere taşıyan iki başkentimizi, yani Selçuklu Başkenti Konya ile Osmanlı Başkenti İstanbul’u 4 gün süreyle Feshane’de buluşturacağız. Konya’yı tanıtım anlamında ülkemiz ve uluslararası alanda ilk ve büyük bir organizasyon olma özelliğini taşıyan KONEXPO’nun, Konyalıların birlik ve beraberliğini de perçinleyeceğine eminiz. Konyalı Sanayici ve İşadamlarımızın maddi, manevi, bilgi, beceri, ekonomi ve sosyal alanlarda birlikteliklerini sağlayarak, bu birliktelikten oluşacak maddi ve manevi güçle hem kendi aralarında ve hem de diğer Konyalı hemşerilerine iş ve eğitim kolunda, ekonomi ve sosyal alanlarda yardımlaşmalarını sağlamak adına, binlerce kişiye şehrimizin kültürünü, geleneklerimizi, tarihi ve doğal zenginliklerimizi, sanayimizi, mutfağımızı yerkürenin en büyük şehirlerinden İstanbul’da tanıtma fırsatı bulacak. Konya’nın nerede ise merkez nüfusu kadar hemşerimizin yaşadığı taşı toprağı değerli bir şehri yakından tanımak, ticari bağlantılar kurup işletmelerimizin birbiriyle tanışmalarına zemin hazırlamak adına KONSİAD, “1. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği”nin Konyalılar ve kendini Konyalı hissedenler için bir fırsat ve imkân olacağına inanıyoruz. Artık KONEXPO için geri sayım başlamıştır. 4 günlük etkinliğimizde Konya, Karaman ve Rumeli etiketli STK’larımızında KONSİAD’la birlikte iş bölümü yapacaklarına, sorumluluklarımızı paylaşacaklarına inanıyoruz. En başından beri tesis ettiğimiz birlik ve beraberliğimizi herkese göstermenin tam zamanıdır. Konya ve Konyalılar için, hep birlikte, elele ve gönül gönüle gelecek güzel günlere yürüyelim, çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir gelecek bırakalım.” dedi.